Hi, super leuk dat je een kijkje neemt op mijn pagina!

Mijn naam is Josien Smit. Ik ben getrouwd en een geboren en getogen Apeldoornse. Ik ben de super trotse moeder van Koen en Flore. Van hen heb ik ongetwijfeld ver uit de meeste foto’s gemaakt.

Ik ben gek op quality time met man en kids. Genieten op Curacao of in Italie, maar ook met een wijntje voor de houtkachel bij ons thuis. Daarnaast houd ik natuurlijk van gezelligheid met anderen. Lekker lang tafelen of een drankje op een terrasje.

Mijn liefde voor fotografie is ontstaan tijdens een aantal reizen die we (mijn man en ik) gemaakt hebben naar onder andere Peru, Tanzania en China &Tibet. Ik vond het geweldig om portretten te maken van de lokale bevolking en hier een stukje emotie en cultuur bij te vangen.

Toen Koen geboren werd was de camera haast niet uit mijn handen te slaan. Ieder moment moest vastgelegd worden als herinnering voor later. Nog steeds maak ik graag mooie portretten, maar ook het vastleggen van het alledaagse vind ik heerlijk. Flore op het potje, Koen die met zijn vader stoeit op de bank enz. enz.

Naast het vastleggen van mijn eigen leven, geniet ik er ook van dit voor anderen te doen. Benieuwd naar wat ik maak? Kijk eens in mijn portfolio…..

Veel Liefs,

Josien Smit

MK4_0636-2

Two Sparkle Photography | Gunninglaan 24 | 7314NH Apeldoorn | 06-10580073 | http://www.twosparkle.nl | info@twosparkle.nl